AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplandan kurtulmak

Kahve falında kaplandan kurtulmak

Kahve falında kaplandan kurtulmak çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, küs kimselerin barışacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında kaplandan kurtulmak gördüyseniz:

  • Hayatı istediğiniz gibi yaşamayı seçecek, özgürleşmek isteyeceksiniz.

Kahve falında kaplan saldırısından kurtulmak başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kaplandan kurtulmak zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine delalettir.

Kahve falında kaplanın saldırısına uğramak garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında kaplan kafası görmek ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaplan tarafından öldürülmek kötü haberler alınacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü kaplan görmek çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aslan kaplan görmek yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine işarettir.

Kahve falında oyuncak kaplan görmek temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir