AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişi kaplan görmek

Kahve falında dişi kaplan görmek

Kahve falında dişi kaplan görmek başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, düzeninin yıkılmayacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, aile hayatının hayır getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dişi kaplan gördüyseniz:

  • Bazı kişileri memnun edebilmek için doğru bulmadığınız şeyler yapmaktan kaçının.

Kahve falında dişi kaplan görmek gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine işaret eder.

Kahve falında kaplan dişi görmek üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaplana binmek işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kaplan görmek çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine işarettir.

Kahve falında kaplan kesmek yenilgiye uğramış hissedeceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında yılan ve kaplan görmek kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaplan ve aslan görmek işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizde kaplan görmek kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir