AnaSayfa / Genel / Kahve falında av avlamak

Kahve falında av avlamak

Kahve falında av avlamak yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, stresli bir ortama gireceğine, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına, çok para kazanacağına alamet eder.

Kahve falında av avlamak gördüyseniz:

  • Kadın arkadaşlarınızdan biri size dost gibi görünmekle birlikte arkanızdan kuyunuzu kazmaktadır.

Kahve falında av avlamak bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında av köpeği yavrusu görmek el açmayacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına delalettir.

Kahve falında domuz avına çıkmak uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, kişinin rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında karda ava gitmek tatsızlıkların aşılacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında av köpeği görmek yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında av tüfeğiyle ateş etmek çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, size başarı getirecek adımlar atmanıza rivayet etmektedir.

Kahve falında balık avlayanları görmek onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında av silahı görmek hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir