Kahve falında kapla su taşımak

Kahve falında kapla su taşımak rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve falı kapatan kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, fakir fukaraya yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında kapla su taşımak gördüyseniz:

  • Karşı cinsten kişilerle yaşadığınız kişilerde içtenlik arıyorsunuz.

Kahve falında su kabı taşımak eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına inanılır.

Kahve falında kapla su taşımak fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kabeyi taşımak eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, işlerini hafifleteceğine alamet eder.

Kahve falında yangına su taşımak böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, desteksiz kalacağına tabir olunur.

Kahve falında çeşmeden su taşımak güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine yorulur.

Kahve falında kovalarla su taşımak hayır işleri yapacağına, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eve su taşımak iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sıcak su taşımak mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top