AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapıyı açıp kaçmak

Kahve falında kapıyı açıp kaçmak

Kahve falında kapıyı açıp kaçmak borçlarının kalmayacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, küskünlüklerin oluşacağına, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, sevdiği kişilere yardımcı olacağına alamet eder.

Kahve falında kapıyı açıp kaçmak gördüyseniz:

  • Aynı an da pek çok şeyle uğraşmak zorunda kalmanız olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında kapıyı açıp kaçmak kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında açılan demir kapı görmek önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına işarettir.

Kahve falında kapı açılmasını görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına inanılır.

Kahve falında açılan kapılar görmek sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapının açılmasını görmek çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, zorlukları teker teker aşacağına alamet eder.

Kahve falında kapıyı açıp kapamak moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Kahve falında kapıyı açıp içeri girmek istediği herşeye ulaşabileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin kapısının açıldığını görmek kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir