AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı önü temizlemek

Kahve falında kapı önü temizlemek

Kahve falında kapı önü temizlemek kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, haneye dertlerin gireceğine , girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, onlarla doyasıya vakit geçireceğine delalet eder.

Kahve falında kapı önü temizlemek gördüyseniz:

  • Yapacak çok işiniz var.

Kahve falında kapı önünü temizlemek sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapı önü temizlemek her konuda şansın yaver gideceğine, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kapının önünü temizlemek sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında cami önü temizlemek büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına işaret eder.

Kahve falında evinin önünü temizlemek hayatının iplerini eline alacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine delalettir.

Kahve falında evin önünü temizlemek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, birçok engelin aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapı önünde çok ayakkabı görmek çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapı önünde durmak kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir