AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinin önünde kar görmek

Kahve falında evinin önünde kar görmek

Kahve falında evinin önünde kar görmek deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kulluk derecesinin artmasına, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında evinin önünde kar gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan bilgileri gerçekliğini kontrol etmeden dikkate almamalısınız.

Kahve falında evinin önünde kar görmek karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine inanılır.

Kahve falında evin önünde kar görmek başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına işarettir.

Kahve falında kapının önünde kar görmek çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, günah işleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evinin önünde çukur görmek amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evinin önünün kazıldığını görmek kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve fal sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin önünde su görmek çok yükseleceğine, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine delalettir.

Kahve falında evin önünde inek görmek sözleri tutulacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine inanılır.

Kahve falında evin önünde ağaç görmek içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir