AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı önüne sıçmak

Kahve falında kapı önüne sıçmak

Kahve falında kapı önüne sıçmak yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kapı önüne sıçmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyi planlarınıza dahil etmek için gayret gösterebilirsiniz.

Kahve falında kapı önüne sıçmak bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, haksızlığa uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında kapının önüne sıçmak bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının kapısının önünü süpürmek huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına işarettir.

Kahve falında kapı önü yıkamak tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapının önünde namaz kılmak uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapının önünde çok ayakkabı görmek iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, birikimlerine büyük zarar  geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kapının önünde köpek görmek büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kapının önünde durmak atılım yapacağına, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir