AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin önünde kar görmek

Kahve falında evin önünde kar görmek

Kahve falında evin önünde kar görmek kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin önünde kar gördüyseniz:

  • Uzaklarda bulunan bir yakınınızdan alacağınız haber üzerine harekete geçebilirsiniz.

Kahve falında evinin önünde kar görmek rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin önünde kar görmek zor günlerini arkasında bırakacağına, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına işarettir.

Kahve falında kapının önünde kar görmek üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine tabir olunur.

Kahve falında evinin önünde asker görmek zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında evinin önünü temizlemek çok büyük başarılar kazanılacağına, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında evin önünde ayakkabı görmek hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin önünde oturmak mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına yorulur.

Kahve falında evin önünde çok ayakkabı görmek uğradığı zararın telafi edileceğine, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir