AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapıları kilitlediğini görmek

Kahve falında kapıları kilitlediğini görmek

Kahve falında kapıları kilitlediğini görmek girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kapıları kilitlediğini gördüyseniz:

  • Her şey gerçekten yerli yerine oturuyor veya bozulmaya başlıyor.

Kahve falında kapı kilitlemek açmak akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, helal ekmek yeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anahtarla kapı kilitlediğini görmek hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına işaret eder.

Kahve falında tuvalet kapısı kilitlemek eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tahta kapı kilitlemek elinde bulunan imkânların çok daralacağına, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına rivayet eder.

Kahve falında üstüne kapı kilitlemek üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında odanın kapısını kilitlemek çok büyük kötülemeler yapılacağına, imkanlarının genişleyeceğine inanılır.

Kahve falında kapıyı anahtarla kilitlemek yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine delalettir.

Kahve falında başkasının kapısını kilitlemek afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir