AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapıyı anahtarla kilitlemek

Kahve falında kapıyı anahtarla kilitlemek

Kahve falında kapıyı anahtarla kilitlemek güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına işarettir.

Kahve falında kapıyı anahtarla kilitlemek gördüyseniz:

  • Çizginizi bozmamalısınız.

Kahve falında anahtarla kapı kilitlemek ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, eğlenceli günlere kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anahtarla kapı kilitlediğini görmek zor bir durumda kalacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına delalettir.

Kahve falında anahtarla kapıyı kilitlemek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine işarettir.

Kahve falında kapıyı anahtarla kilitlemek yakında işlerinin aksayacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anahtar kilitlemek yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, ikisinin de çok rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında odanın kapısını kilitlemek yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, geleceğinizin güzel olacağına rivayet eder.

Kahve falında oda kapısını kilitlemek bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin kapısını kilitlemek kendisine şifa olacağına, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir