AnaSayfa / Genel / Kahve falında açık kapıdan girmek

Kahve falında açık kapıdan girmek

Kahve falında açık kapıdan girmek aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında açık kapıdan girmek gördüyseniz:

  • Başkalarının yaptığı ya da düşündüğü şeyleri değiştirmeye çalışmak zamanınızı alabilir.

Kahve falında açık kapıdan içeri girmek üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza alamet eder.

Kahve falında açık kapıdan girmek büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine yorulur.

Kahve falında açık cezaevine girmek insanlara ilim irfan aşılayacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında açık mezara girmek uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına tabir olunur.

Kahve falında camiye başı açık girmek miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin kapısını açık bulmak çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında ev kapısı açık görmek sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında dükkan kapısını açık görmek kazançlı kapıların açılacağına, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir