AnaSayfa / Genel / Kahve falında misafiri yolcu etmek

Kahve falında misafiri yolcu etmek

Kahve falında misafiri yolcu etmek kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, gelir kaybedeceğine, ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında misafiri yolcu etmek gördüyseniz:

  • Kontrolü ele alabilme yeteneğiniz etkileyici olabilir.

Kahve falında misafir yolcu etmek işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına delalettir.

Kahve falında misafiri yolcu etmek sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında misafir kabul etmemek aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüyü misafir etmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında komşuya misafir gitmek kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine alamet eder.

Kahve falında misafirlikte çay içmek söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başbakanı evinde misafir etmek bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, evliyse çocuk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında misafirlikte tatlı yemek maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir