AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapıda ekmek görmek

Kahve falında kapıda ekmek görmek

Kahve falında kapıda ekmek görmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına işaret eder.

Kahve falında kapıda ekmek gördüyseniz:

  • Yükünüzü hafifletmeye çalışmalısınız, stresi arttıracak şeyleri bir kenara bırakın.

Kahve falında kapıda ekmek görmek sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına yorulur.

Kahve falında evinin kapısının çalındığını görmek geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine inanılır.

Kahve falında kapı önünü temizlemek düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kapı değiştiğini görmek çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine delalettir.

Kahve falında tahta kapı silmek bununla birlikte işlerin boş verileceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında dar kapılı ev görmek kinin ve düşmanlığın giderileceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Kahve falında suyun içinde kapı görmek istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yanan kapı görmek hayır ve bereketin artmasına, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir