AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinin kapısının çalındığını görmek

Kahve falında evinin kapısının çalındığını görmek

Kahve falında evinin kapısının çalındığını görmek üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, kadim dostlar edineceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine yorulur.

Kahve falında evinin kapısının çalındığını gördüyseniz:

  • Risk almamalı veya hiçbir şeyi şansa bırakmamalısınız.

Kahve falında evin kapısının çalındığını görmek sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına işarettir.

Kahve falında evinin kapısının çalındığını görmek elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine delalettir.

Kahve falında kapının çalındığını duymak hem dua alacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kapısının çalındığını görmek birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine inanılır.

Kahve falında kapısı çalınmak sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, evi kendisinin çekip çevireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evinin eşyalarının çalındığını görmek hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evin eşyalarının çalındığını görmek iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evindeki eşyaların çalındığını görmek aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir