AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanı deliğinden çıkarmak

Kahve falında yılanı deliğinden çıkarmak

Kahve falında yılanı deliğinden çıkarmak bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, dünya malına kavuşulacağına, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında yılanı deliğinden çıkarmak gördüyseniz:

  • Herkes normalden biraz daha alıngan davranıyor olabilir.

Kahve falında yılanı deliğinden çıkarmak sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine inanılır.

Kahve falında tuvalet deliğinden çamaşır çıkarmak bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine inanılır.

Kahve falında yılanın deliğinden çıktığını görmek çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılanın deliğe girdiğini görmek huzura ve mutluluğa kavuşacağına, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine delalettir.

Kahve falında tuvalet deliğinde yılan görmek zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında yılan deliği görmek gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında yılan deliğini kapatmak bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılanın delikten çıktığını görmek ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir