AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı zili duymak

Kahve falında kapı zili duymak

Kahve falında kapı zili duymak kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, çok hayırlı işlere gireceğine, aşının da çoğalacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine delalettir.

Kahve falında kapı zili duymak gördüyseniz:

  • İş ilişkilerinizin veya meslektaşlarınızla bağlantılarınızın özel yaşamınızdaki problemlerden etkilenmesine izin vermemeniz gerekiyor.

Kahve falında kapı zili sesi duymak keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında kapı zili duymak yakın zamanda rahat edeceğine, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapı zile basmak ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına inanılır.

Kahve falında kapı ziline basmak huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına işarettir.

Kahve falında kapı zili görmek bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında kapı zili çaldığını görmek gönül işlerinden yana hayır bulacağına, afiyette olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapı zilini çalmak eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine inanılır.

Kahve falında kapı zili çalmak onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir