AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını hamile olarak görmek

Kahve falında arkadaşını hamile olarak görmek

Kahve falında arkadaşını hamile olarak görmek kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, kazançlı işlere girileceğine, üçüncü gözünün açılacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını hamile olarak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizdeki veya iş birliklerinizdeki tatsız durumların netleştirilmesi gerekiyor.

Kahve falında arkadaşının hamile olduğunu öğrenmek kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine inanılır.

Kahve falında bekar bir arkadaşını hamile görmek kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında bir arkadaşını hamile görmek kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşımızı hamile görmek kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bekar bir arkadaşının hamile olduğunu görmek hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, iş yaşantısında hırslanacağına yorulur.

Kahve falında en yakın arkadaşını hamile görmek anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine işarettir.

Kahve falında bekar arkadaşının hamile olduğunu görmek rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski arkadaşı hamile görmek sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir