AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşımızı hamile görmek

Kahve falında arkadaşımızı hamile görmek

Kahve falında arkadaşımızı hamile görmek kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, hakkını savunamayacağına, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşımızı hamile gördüyseniz:

  • Yeni tanışmış sayılabileceğiniz biri sizi, çok fazla beğeniyor.

Kahve falında arkadaşımızı hamile görmek kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına rivayet eder.

Kahve falında hamile olan arkadaşını görmek içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bekar arkadaşını hamile görmek özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını hamile olduğunu duymak sevdiklerini de koruyacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine yorulur.

Kahve falında bayan arkadaşını hamile görmek kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine inanılır.

Kahve falında bekar arkadaşı hamile görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının evlenmeden hamile olduğunu görmek evlatlarının hayırlı olacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında bir arkadaşının hamile olduğunu öğrenmek etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir