AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının hamile olduğunu öğrenmek

Kahve falında arkadaşının hamile olduğunu öğrenmek

Kahve falında arkadaşının hamile olduğunu öğrenmek çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, bazı ortak işlere gireceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının hamile olduğunu öğrenmek gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlara girmek sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında arkadaşının hamile olduğunu öğrenmek kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına inanılır.

Kahve falında bir arkadaşının hamile olduğunu öğrenmek kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, evlatlarından memnun olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını hamile olduğunu öğrenmek tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, kişinin rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bekar bir kızın hamile olduğunu öğrenmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kardeşinin hamile olduğunu öğrenmek makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, geçim kaygısı duymayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek bebeğe hamile olduğunu öğrenmek büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine delalettir.

Kahve falında sevgilinin hamile olduğunu öğrenmek yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğa hamile olduğunu öğrenmek günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir