AnaSayfa / Genel / Kahve falında tekbir sesini duymak

Kahve falında tekbir sesini duymak

Kahve falında tekbir sesini duymak elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, gönül gözünün açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, onlarla ayrı düşeceğine, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında tekbir sesini duymak gördüyseniz:

  • Etkileme şansınız olmayan durumları etkilemek için ısrarcı olmanız sizi zorlayabilir.

Kahve falında tekbir sesini duymak güven kaybına uğrayacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tekbir sesleri duymak yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, üzgün ve karamsar olacağına rivayet eder.

Kahve falında tekbir getirdiğini duymak kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına işarettir.

Kahve falında namazda tekbir almak sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tekbir getirerek uyanmak yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında tekbir getirerek uçmak gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tekbir getirmek aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına delalet eder.

Kahve falında tekbir getirdiğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir