AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı önünde oturmak

Kahve falında kapı önünde oturmak

Kahve falında kapı önünde oturmak yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, köşeye sıkıştıracağına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, kazancın yetmez olacağına, geçim derdinin biteceğine, şeref ve rütbeye, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına delalettir.

Kahve falında kapı önünde oturmak gördüyseniz:

  • Zamanınızı başkalarına yardım için harcayabilirsiniz.

Kahve falında kapı önünde oturmak daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına inanılır.

Kahve falında kapının önünde oturmak parlak bir kariyere sahip olunacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına alamet eder.

Kahve falında cami önünde oturmak yükünün azalacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabanın önünde oturmak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, darlanacağına tabir olunur.

Kahve falında arabada ön koltukta oturmak girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran fal sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında önde oturmak yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına işarettir.

Kahve falında pencere önünde oturmak yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına alamet eder.

Kahve falında ön koltuğa oturmak daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir