AnaSayfa / Genel / Kahve falında adam yakalamak

Kahve falında adam yakalamak

Kahve falında adam yakalamak sevdikleri ile bir arada olacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine, onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, kısaysa da ömrün kısa süreceğine, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında adam yakalamak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkiler sonlanabilir.

Kahve falında adam yakalamak daha fazla para kazanacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında elleriyle balık yakalamak girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına işaret eder.

Kahve falında uğur böceği yakalamak bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz kedi yakalamak onunla güzel bir ilişki kuracağına, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında akbaba yakalamak yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, arkasından gıybet edeceğine tabir olunur.

Kahve falında elle fare yakalamak hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine işarettir.

Kahve falında kaçan muhabbet kuşunu yakalamak anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında araba hırsızı yakalamak belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir