AnaSayfa / Genel / Kahve falında uğur böceği yakalamak

Kahve falında uğur böceği yakalamak

Kahve falında uğur böceği yakalamak sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, vefa göstereceğine, âlim kişiler arasına gireceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uğur böceği yakalamak gördüyseniz:

  • Resmi kuruluşlarla ya da kurumsal firmalarla ilgili konularda veya seyahatler esnasında ertelemeler ya da aksilikler yaşanabilir.

Kahve falında uğur böceği yakalamak kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine inanılır.

Kahve falında uğur böceği öldürmek fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında uğur böceği yumurtası görmek aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine yorulur.

Kahve falında bir sürü uğur böceği görmek haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine işarettir.

Kahve falında saçında uğur böceği görmek rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, çok büyük bir aşk yaşanacağına delalettir.

Kahve falında çok uğur böceği görmek işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına delalet eder.

Kahve falında süs uğur böceği görmek verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında mavi uğur böceği görmek hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir