AnaSayfa / Genel / Kahve falında elleriyle balık yakalamak

Kahve falında elleriyle balık yakalamak

Kahve falında elleriyle balık yakalamak bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, aile bireylerinden birine iş kurulacağına, makamının tehlikeye gireceğine, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında elleriyle balık yakalamak gördüyseniz:

  • Faal olma arzunuz eskisinden daha çoğalacağından başarı hırsına kapılabilirsiniz.

Kahve falında elle balık yakalamak hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine delalet eder.

Kahve falında balığı elle yakalamak haksızlığa uğrayacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında denizde elle balık yakalamak çok büyük yenilikler yapacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında balık elle yakalamak ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında elleriyle balık yakalamak mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına tabir olunur.

Kahve falında balığı yakalamak çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında fok balığı yakalamak zahmete ve derde düşeceğine, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında balık yakalamak aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir