AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapının önünü sulamak

Kahve falında kapının önünü sulamak

Kahve falında kapının önünü sulamak kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine tabir olunur.

Kahve falında kapının önünü sulamak gördüyseniz:

  • İşinizi, sağlığınızı veya iş arkadaşlarınızla ilişkilerinizi ilgilendiren konularda dikkatli hareket etmelisiniz.

Kahve falında kapının önünü sulamak aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, işlerin sürekli büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında evin önünü sulamak aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kapının önünde kalabalık görmek yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına delalettir.

Kahve falında kapı önünde yatmak platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapı önünü temizlemek uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında kapının önüne ayakkabı koymak insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kapı önünde çok ayakkabı görmek helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine inanılır.

Kahve falında kapının önünde kedi görmek iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, bir konuda destek alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir