AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı kilit görmek

Kahve falında kapı kilit görmek

Kahve falında kapı kilit görmek gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında kapı kilit gördüyseniz:

  • Dikkatli bütçe yapmalısınız.

Kahve falında kapıyı kilitlemeye çalışmak kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kilitli kapıyı açık görmek çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kapıyı kilitlemeyi unutmak endişelerin ve dertlerin biteceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kapının kilidini açmak eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, hayatınızın neşe dolacağına delalet eder.

Kahve falında kilitsiz kapı görmek ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında kapı kilidi tamir etmek sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine inanılır.

Kahve falında kapı kilidinin bozulduğunu görmek doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapı kilidiyle uğraşmak ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir