Kahve falında arabanın kapısını kapatmak

Kahve falında arabanın kapısını kapatmak çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, fal sahibinin hayatından razı geleceğine alamet eder.

Kahve falında arabanın kapısını kapatmak gördüyseniz:

  • Evliliğinizi veya sevdiğiniz kişilerle ilişkilerinizi ilgilendiren konularda bazı kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında arabanın kapısını kapatmak karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabanın kapısını açık görmek kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında arabanın kapısı görmek toplum içinde de önemli bir yer edineceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine delalettir.

Kahve falında arabanın kapısını açmak işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, borçların artacağına delalet eder.

Kahve falında kapı kapatıp açmak onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine tabir olunur.

Kahve falında kapı açmak ve kapatmak elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına inanılır.

Kahve falında kapıları kapatmak hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına işaret eder.

Kahve falında kapı kapatamamak işlerinin daha kötüye gideceğine, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir