AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı anahtar görmek

Kahve falında kapı anahtar görmek

Kahve falında kapı anahtar görmek durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, galibiyet kazanacağına, onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında kapı anahtar gördüyseniz:

  • Hayatta bazen sonuçları düşünerek değil, olabilecekleri hayal ederek ilerlemek gerekebilir.

Kahve falında anahtarla kapı kilitlemek dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında kilitli kapıyı anahtarla açmak bereket ve huzur getireceğine, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına inanılır.

Kahve falında kapı ve anahtar görmek aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, kısmetin kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anahtarla kapıyı açamamak gösterilen sabrın tükeneceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine işarettir.

Kahve falında anahtarı kapıda unutmak başarılarının eksilmeyeceğine, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kapıdan anahtar almak şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık anahtarla kapı açmak daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına inanılır.

Kahve falında kapının üstünde anahtar görmek kötü alışkanlıklarından arınacağına, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir