AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapının üstünde anahtar görmek

Kahve falında kapının üstünde anahtar görmek

Kahve falında kapının üstünde anahtar görmek ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, maddi gücünü yitireceğine, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine yorulur.

Kahve falında kapının üstünde anahtar gördüyseniz:

  • Bir an önce, fikirleriniz arasında bir eleme yapıp hangilerinin peşinden gideceğinize karar vermenizde fayda var.

Kahve falında kapının üstünde anahtar görmek çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine alamet eder.

Kahve falında anahtarı kapının üstünde unutmak kişinin rahat nefes alacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine inanılır.

Kahve falında kapı anahtarı görmek çıkış yolları bulacağına, mevkie edineceğine inanılır.

Kahve falında demir kapıyı anahtarla açmak yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, maddi olarak güç kazanacağına inanılır.

Kahve falında anahtarla kapı açmak zengin için yoksulluğa, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anahtar kapı açmak böylece aynı hataları yapmayacağına, çok uğraş vereceğine işarettir.

Kahve falında anahtarla kapı kilitlemek sorunların ve sıkıntıların artacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anahtarla kapıyı açamamak maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir