AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapıdan anahtar almak

Kahve falında kapıdan anahtar almak

Kahve falında kapıdan anahtar almak ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan fal sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kapıdan anahtar almak gördüyseniz:

  • İlişkilerinize karışmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında anahtarı kapının üstünde unutmak hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına alamet eder.

Kahve falında anahtarla kapı kilitlediğini görmek kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında kapı anahtarı görmek sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine yorulur.

Kahve falında kırık anahtarla kapı açmak hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında kapıyı anahtarla kilitlemek fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına tabir olunur.

Kahve falında kapıda anahtar unutmak işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına işaret eder.

Kahve falında anahtarı kapıya takmak fal sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına inanılır.

Kahve falında evin kapısını anahtarla açmak kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir