AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı ve anahtar görmek

Kahve falında kapı ve anahtar görmek

Kahve falında kapı ve anahtar görmek problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, birlikte bazı işler yapılacağına, kafasının karışacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, başarılarının azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapı ve anahtar gördüyseniz:

  • Bazı rahatsız edici gelişmeleri görmezden gelmek daha iyi olabilir.

Kahve falında kırık anahtarla kapıyı açmak yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında kapı üzerinde anahtar görmek zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına işarettir.

Kahve falında anahtar kapı açmak fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kapıdan anahtar almak hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anahtarla kapı açamamak arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kapı anahtar görmek maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anahtarı kapıda unutmak işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında kapının üstünde anahtar görmek mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir