AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapalıyı açık görmek

Kahve falında kapalıyı açık görmek

Kahve falında kapalıyı açık görmek zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, işlerinin karışacağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, zorlukların geride kalacağına, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine rivayet eder.

Kahve falında kapalıyı açık gördüyseniz:

  • Sosyalleşerek gelecekte sizin için faydalı kişilerle tanışabilir veya faydalı olabilecek bilgiler toplayabilirsiniz.

Kahve falında başı kapalı birini açık görmek övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine işarettir.

Kahve falında kapalı insanı açık görmek hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına alamet eder.

Kahve falında kapalı birini açık görmek işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında kapalı birini saçı açık görmek meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına alamet eder.

Kahve falında kapalı olan birini açık görmek hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, kişinin afiyette kalacağına delalet eder.

Kahve falında kapalı saçı açık görmek sıkıntılı bir döneme girileceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına tabir olunur.

Kahve falında kapalı kadının saçını açık görmek işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, planların aksayacağına tabir olunur.

Kahve falında kapalı kızı açık görmek çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir