AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapalı kızı açık görmek

Kahve falında kapalı kızı açık görmek

Kahve falında kapalı kızı açık görmek işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, renk ve eğlence geleceğine, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kapalı kızı açık gördüyseniz:

  • Kaldırabileceğinizden fazla yük yüklenmemeye dikkat edin.

Kahve falında kapalı kızı açık görmek umutların yıkılacağına, şansının döneceğine delalettir.

Kahve falında açık kızı kapalı görmek kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, zinde kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapalı bir kızı açık görmek sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına delalet eder.

Kahve falında kapalı bir bayanı açık görmek işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında kapalı birinin saçını açık görmek ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kapalıyı açık görmek çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında kapalı bir insanın saçını açık görmek eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına inanılır.

Kahve falında kapalı arkadaşını açık görmek içinin rahat edeceğine, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir