AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapalı birini açık görmek

Kahve falında kapalı birini açık görmek

Kahve falında kapalı birini açık görmek bundan büyük kazanımlar elde edeceğine, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, başını yastığa daha rahat koyacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kapalı birini açık gördüyseniz:

  • Bilgi arayışları, krediler veya maddi yardımlar söz konusu olabilir.

Kahve falında kapalıyken kendini açık görmek maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, bereketli ve hayırlı olacağına delalet eder.

Kahve falında kapalı birinin açık olduğunu görmek helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında açık kızı kapalı görmek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kapalı bayanı saçı açık görmek sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine inanılır.

Kahve falında kapalı saçı açık görmek emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına inanılır.

Kahve falında kapalı bayanı açık görmek kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, elinin de bollaşacağına alamet eder.

Kahve falında kapalı olan birini açık görmek yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, her zaman hakkına sahip çıkacağına delalettir.

Kahve falında başı açık birini kapalı görmek bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir