AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapalı olan birini açık görmek

Kahve falında kapalı olan birini açık görmek

Kahve falında kapalı olan birini açık görmek çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, haybeye para ve zaman harcayacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, bir daha işyerine gelmeyeceğine, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine işaret eder.

Kahve falında kapalı olan birini açık gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle sevdiğiniz şeylere zaman ayırın.

Kahve falında açık bir bayanı kapalı görmek hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına delalettir.

Kahve falında açık bayanı kapalı görmek uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapalı saçı açık görmek yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kapalıyken kendini açık görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine tabir olunur.

Kahve falında açık kadını kapalı görmek haramdan ve zinadan uzak duracağına, ismini herkese duyuracağına rivayet eder.

Kahve falında kapalı birinin açık olduğunu görmek iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye işarettir.

Kahve falında başı kapalı birini açık görmek çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kapalı bir bayanı açık görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir