AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapalı yoldan geçmek

Kahve falında kapalı yoldan geçmek

Kahve falında kapalı yoldan geçmek büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, geç de olsa huzura erileceğine, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kapalı yoldan geçmek gördüyseniz:

  • Her şekilde her şey yolunda gideceğe benziyor.

Kahve falında kapalı yoldan geçmek her şeyin durağan şekilde süreceğine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabayla dar yoldan geçmek gerginliğin biteceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına işaret eder.

Kahve falında arabayla çamurlu yoldan geçmek hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, sağlığını da kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında karanlık yoldan geçmek kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına inanılır.

Kahve falında zorlu yoldan geçmek hayırlı bir evlilik yapılacağına, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında dar yoldan geçmek kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yolda karşıdan karşıya geçmek başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına işaret eder.

Kahve falında dar bir yoldan geçmek kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, şansın ve istikbalin açık olduğuna tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir