AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapalı kapı görmek

Kahve falında kapalı kapı görmek

Kahve falında kapalı kapı görmek hileye ve fesada başvurmayacağına, manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kapalı kapı gördüyseniz:

  • Fazla güvenilir olmaktan vazgeçmeniz gerekeceğe benziyor.

Kahve falında kapalı kapının açıldığını görmek uykusuz geceler yaşanacağına, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine yorulur.

Kahve falında kapalı tahta kapı görmek yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, patron olunacağına delalet eder.

Kahve falında kapıyı kapalı görmek çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına delalettir.

Kahve falında kapalı kapı görmek yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, malının, parasının ve makamının artacağına delalet eder.

Kahve falında kapalı kapıyı açmak dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına delalet eder.

Kahve falında kapalı saçı açık görmek iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, çok hayırlı günler görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kapalı hava görmek kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında kapalı kızı açık görmek çok sağlıklı olunacağına, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir