AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın birinden mektup almak

Kahve falında tanımadığın birinden mektup almak

Kahve falında tanımadığın birinden mektup almak dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, keyifli sohbetler edeceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına işarettir.

Kahve falında tanımadığın birinden mektup almak gördüyseniz:

  • Küçüklü büyüklü sırlar, entrikalar, paylaşılmaması gereken bilgiler ön plana çıkabilir.

Kahve falında tanımadığı birinden mektup almak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına rivayet eder.

Kahve falında tanımadığın birinden mektup almak kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine delalettir.

Kahve falında birinin mektup okuduğunu görmek insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliden mektup görmek giderlerin artış göstereceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında başbakana mektup yazmak bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine işaret eder.

Kahve falında kapalı mektup görmek sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, onların başarıları ile gururlanacağına alamet eder.

Kahve falında ingilizce mektup görmek yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin birinden mektup almak çarelere ve çözümlere ulaşacağına, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir