AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kızdan mektup almak

Kahve falında bir kızdan mektup almak

Kahve falında bir kızdan mektup almak sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kızdan mektup almak gördüyseniz:

  • Bir süredir ön hazırlık aşamasında olan konular ilerleme göstererek yaratıcılığınızı besleyebilir veya banka hesaplarınızı arttırabilir.

Kahve falında bir kızdan mektup almak yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına işaret eder.

Kahve falında kızdan mektup almak zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başbakandan mektup almak böylece yüzünün güleceğine, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında mektup bulmak kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine delalettir.

Kahve falında ağlayarak mektup yazmak bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, sorunların bu sayede aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güzel mektup almak epey bir zarara uğrayacağına, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babadan mektup almak kızı olanların da gelin edeceğine, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşa mektup yazmak hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, iyi geçiminin devam edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir