AnaSayfa / Genel / Kahve falında acık birini kapalı görmek

Kahve falında acık birini kapalı görmek

Kahve falında acık birini kapalı görmek kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, zengin için yoksulluğa, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına yorulur.

Kahve falında acık birini kapalı gördüyseniz:

  • Alışılmadık yatırımlar veya trend fikirler aşırı harcamalardan veya her şeyin aşırısından kaçındığınız sürece karlı sonuçlar ortaya çıkartabilir.

Kahve falında acık birini kapalı görmek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında ölüm acısı yaşamak başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine inanılır.

Kahve falında yeşil acı biber görmek büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına işarettir.

Kahve falında acı su kusmak kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında acıktığını görmek çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüm acısını hissetmek yediği ekmeğin verimli olacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı acı biber görmek iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında birinin acıktığını görmek miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir