AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapalı kalmak

Kahve falında kapalı kalmak

Kahve falında kapalı kalmak ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, aşkının da kalıcı olacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kapalı kalmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan gelişmelere farklı açıdan yaklaşmalısınız.

Kahve falında bir yerde kapalı kalmak kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapalı odada kalmak kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine delalettir.

Kahve falında bir evde kapalı kalmak gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapalı alanda kalmak zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına yorulur.

Kahve falında camide kapalı kalmak güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, yurtdışına gidileceğine işarettir.

Kahve falında okulda kapalı kalmak emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapalı kalmak elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, verilen  sözlerin tutulacağına alamet eder.

Kahve falında bir yere kapalı kalmak ufkunun açılacağına, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir