AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapalı kitap görmek

Kahve falında kapalı kitap görmek

Kahve falında kapalı kitap görmek kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine işarettir.

Kahve falında kapalı kitap gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya iş hayatınızı etkileyebilecek kararlar almadan önce yanlış veya kötü bilgileri ya da kişileri elemeniz, hayatınızdan uzaklaştırmanız gerekiyor.

Kahve falında kapalı kitap görmek kötü günler yaşanacağına, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında kapalı odada kalmak yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kapalı dükkan görmek dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapalı birinin saçını açık görmek yoksulluğa, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapalı arkadaşını açık görmek daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kapalı yoldan geçmek yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapalı kuranı kerim görmek yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işarettir.

Kahve falında açık kızı kapalı görmek kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir