AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapalı kuran görmek

Kahve falında kapalı kuran görmek

Kahve falında kapalı kuran görmek attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, yüksek tahsil yapacağına, zor durumda kalınacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için fal sahibinden yardım isteyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapalı kuran gördüyseniz:

  • Çocukca davranışlar içindesiniz.

Kahve falında kuranı kapalı görmek bilgin ve usta kişi haline geleceğine, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında gözü kapalı kuran okumak parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kapalı kuranı kerim görmek özgürlüklerine sahip çıkan fal sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine, hak yemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kapalı kuran görmek istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini kapalı görmek çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına delalettir.

Kahve falında gözü kapalı olmak koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa işarettir.

Kahve falında yüzü kapalı birini görmek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, istediği noktalara geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapalı mektup görmek hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir