AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzü kapalı birini görmek

Kahve falında yüzü kapalı birini görmek

Kahve falında yüzü kapalı birini görmek yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, hasretliğin biteceğine yorulur.

Kahve falında yüzü kapalı birini gördüyseniz:

  • Uzun mesafeli yolculuklar yapabilir, farklı dünyaların farkına varabilir veya farklı kültürlere, felsefelere ilgi duyabilir, farklı inanç sistemlerini tanımak isteyebilirsiniz. Ay genelinde hassasiyetiniz yüksek olabilir.

Kahve falında yüzü kapalı birini görmek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzü kapalı insan görmek kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzü kapalı gelin görmek görme ve alma şansına sahip olacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzü kapalı kadın görmek kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine delalet eder.

Kahve falında yüzü kapalı erkek görmek zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapalı beyaz zarf görmek sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gözü kapalı araba kullanmak alacaklarını tahsil edeceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kapalı yolu açmak tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir