AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapalı gökyüzü görmek

Kahve falında kapalı gökyüzü görmek

Kahve falında kapalı gökyüzü görmek sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, renk ve eğlence geleceğine, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, kindar olacağına tabir olunur.

Kahve falında kapalı gökyüzü gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınız veya maddi başlıklı konular söz konusu olduğu için, ne yapacağınız üzerine etraflıca düşünülmesi gerekiyor olabilir.

Kahve falında kapalı gökyüzü görmek aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapalı kızı açık görmek ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına işaret eder.

Kahve falında evde kapalı kalmak ister istemez çok üzüleceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında gözü kapalı namaz kılmak işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına yorulur.

Kahve falında kapalı kutu görmek gözlerindeki yaşın kuruyacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözleri kapalı yürümek Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, hikmete kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kapalı giyinmek işte de mutlu olunacağına, fal sahibinin şansının açılacağına inanılır.

Kahve falında kapalı elbise giymek elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir