AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde kapalı kalmak

Kahve falında evde kapalı kalmak

Kahve falında evde kapalı kalmak çektiği zorlukların biteceğine, kazancının günbegün artacağına, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, fal sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine işarettir.

Kahve falında evde kapalı kalmak gördüyseniz:

  • Olayların üstüne gitmemeli veya durumunuzu mikroskopla incelemeyi bırakmalısınız.

Kahve falında evde kapalı kalmak kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir evde kapalı kalmak ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına delalet eder.

Kahve falında kapalı bir yerde kalmak hem de para kaybettireceğine, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapalı yerde kalmak ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine delalettir.

Kahve falında kapalı odada kalmak çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, daha fazla başarı kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında camide kapalı kalmak anne duasının açılacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir odada kapalı kalmak ters giden olayların düzeltileceğine, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine inanılır.

Kahve falında tuvalette kapalı kalmak ondan her zaman iyi haberler alınacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir