AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapalı kıyafet giymek

Kahve falında kapalı kıyafet giymek

Kahve falında kapalı kıyafet giymek kendini garantiye alarak harekete edeceğine, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapalı kıyafet giymek gördüyseniz:

  • Kendinizi yalnız, hayallere dalmış veya gerçek yaşamdan kopmuş halde bulabilirsiniz.

Kahve falında kapalı kıyafet giymek mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kapalı gelinlik giydiğini görmek aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına işarettir.

Kahve falında kapalı elbise giymek işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına delalettir.

Kahve falında kapalı gelinlik giymek başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, ticaretin açılacağına alamet eder.

Kahve falında mezuniyet kıyafeti giymek en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine delalettir.

Kahve falında dansöz kıyafeti giydiğini görmek kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, sıkıntılarının sona ereceğine delalettir.

Kahve falında yeşil renk kıyafet giymek kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına delalettir.

Kahve falında doktor kıyafeti giydiğini görmek eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir