AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının gelinliği giymek

Kahve falında başkasının gelinliği giymek

Kahve falında başkasının gelinliği giymek ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, fal sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine inanılır.

Kahve falında başkasının gelinliği giymek gördüyseniz:

  • Çevrenizde sizi veya konuşmaları manipüle etmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında bekar kızın gelinlik giydiğini görmek ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına delalettir.

Kahve falında çok güzel bir gelinlik giymek hayali kurulan eve ulaşmaya, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin gelinliğini giymek kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, yapayalnız ve kötü hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlik altına siyah ayakkabı giymek sorunların sürekli artacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlik ve damatlık giymek her istediğini elde edeceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına alamet eder.

Kahve falında gelinliğin altına kırmızı ayakkabı giymek yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evlenip gelinlik giymek maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlik giymek düğün görmek elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir