AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanser yarası görmek

Kahve falında kanser yarası görmek

Kahve falında kanser yarası görmek yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, hayat standartlarının yüksek olacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, para yatıracağına inanılır.

Kahve falında kanser yarası gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili bir kadına karşı dikkatli olmanız gerekmektedir.İş iniz bir kadının hesaplarına uymadığı için size karşı bazı uygulamalara girebilir.

Kahve falında kanser yarası görmek karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, yeni bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında kanserden ölen birini görmek mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğun kanser olduğunu görmek açların doyacağına, fal sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kanser hastalığına yakalandığını görmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına işaret eder.

Kahve falında babanın kanser olduğunu öğrenmek bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boğaz kanseri olduğunu görmek onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka birinin kanser olduğunu görmek uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında kendini kanser olduğunu görmek malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir